WauwPauw houten kralenkettingen, armbandjes, sleutelhangers en slingers met jouw naam

het-ontstaan-van-wauwpauw

Gewoon beginnen!

Peter Vogel

Ken je die momenten? Lange tijd het hebben over een leuk idee (in je hoofd is het al helemaal af) maar vervolgens verzanden in afleiding, excuses, ja-maar en andere prioriteiten. De meeste van ons hebben een druk bezet leven, zo ook wij. Genoeg redenen om NIET iets te ondernemen naast je werk, sociale verplichtingen, kids, etc. En al helemaal niet hoe het traditioneel zou moeten: marktonderzoeken, businessplannen, investeringen - allemaal nog zonder te zijn gestart. Als ik echter iets heb geleerd in de online business, is dat het veel effectiever is om eerst te starten en te proberen om vervolgens pas te leren. Act and learn, beta, trial/error, continuous improvement, agility: terminologie dat feitelijk hetzelfde zegt.

WauwPauw maakt houten kralenkettingen met jouw naam in letterkralen, en sinds kort ook naamarmbandjes, sleutelhangers met naam en superhippe naamslingers in diverse kleuren. Een ideetje dat Sabine al een tijdje had. Niet alleen leuk voor je kids, maar ook educatief - het spellen van je eigen naam is nu super-easy! En praktisch als je ze een keertje uit het oog verliest ;-). Simpel idee, maar weinig tailor made-aanbod in de markt. De hobby-industrie is enorm, met leveranciers die dat ene doel dienen - het zelf maken. Veel mensen vinden dit leuk, maar nog meer mensen hebben daar wat minder tijd voor. Terwijl het unieke product wel gewaardeerd wordt. Vandaar WauwPauw - een uniek cadeau zonder gedoe. We beginnen klein, de rest komt vanzelf!

Over WauwPauw - houten kralen en naamkralen zijn de basis voor ons assortiment kettingen en naamarmbandjes. We vernieuwen onze producten continue en breiden ook uit met nieuwe categorieen, in lijn met de propositie van WauwPauw.

Bekijk de kralenkettingen

Bekijk de naamarmbandjes

Bekijk de sleutelhangers

Bekijk de naamslingers

Tot WauwPauw!

Peter

Sale

Unavailable

Sold Out